FÖRETAGSKYTTE

Företagsevenemang inom Lerduveskytte.


Fantastisk rogivande, spännande, aha upplevelse jag kan nästan svära på att alla ovasett ålder kön m,m tycker det är fantastiskt roligt att prova på. Vi skräddarsyr ett förslag åt er så det passar er tid er plats och vi ser till att ni kommer att få en oförglömlig dag. Ni kan boka in så ni får fika under tiden ni skjuter ni kanske vill ha en enklare lunch eller varför inte grilla tillsammans medans ni skjuter, mingla och mår gott.

Ha ett möte före eller efter på en intilliggande konferensgård eller hyr en enklare klubbhus på skjutbanan inget är omöjligt.

En vanlig arrangemang från 6-16 personer tar ca 2 tim var inte rädd för stora antal vi klarar upp till 100 personer samtidigt, flera banor med flera glada duktiga instruktörer.

Maila en förfrågan

Lerduveskytte för företag.

Övningen inleds med en berättelse om de olika lerduvegrenar som finns i dag och dess skillnad. Fortsätter med enkel vapeninstruktion, med anläggning, sikte, avtryckningsteknik och säkerhetsföreskrifter. Ingen tidigare erfarenhet av lerduveskytte krävs. Deltagarna tävlar i lag eller individuellt.

Varje skytte börjar med att prova och känna på vapnet och skjuter fem träningsskott, efter det så har vi 2x10 skotts tävling med olika svårhetsgrader.


Vi tillhandanhåller all utrustning som vapen, ammunition (stålhagel) och öronskydd.

Instruktörerna är duktiga elitskyttar som alltid har ett gott skratt med sig och gärna tipsar om hur man skall lyckas för att få ner duvorna.


Vi skräddarsyr ett shooting party för er med olika varianter av skytte, vill ni att vi arrangerar fika, lunch eller middag i samband med skyttet så ornar vi det.


Pris inkl instruktörer Inkl 25 skott var.                                                          à 595,-

(mini debitering 5950,-)

Banhyra              600-1000,-

Kaffe med bröd                         à 85,-

Kryddiga Korvar med Bröd    från   à 105,-

(Ni får arrangera fika eller mat själva om ni önskar det, önskas ni grilla som avslutning skall ni tänka på att en instruktör stannar kvar för att låsa efter er och då tillkommer det tim debitering. )


Tillkommer gällande mervärdeskatt.


Platser. Norrtälje-Åkersberga-Rosersberg-Södertälje-Uppsala-Nykvarn-Västerås samt privata marker.


 
 
 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved